CocaCola

Wiring and Cable Assembly

Bakker-Vision VOF stelde zijn expertise ter beschikking voor de ontwikkeling van draadbomen.

De Cooler Services Benelux vestiging controleert alle plaatsingen en terugnames van coolingequipment voor de verkoop van Coca-Cola (en aanverwante dranken) in de Benelux, het gaat in totaal om +/- 160.000 toestellen.
Onder "cooling equipement" vallen volgende toestellen: coolers, vendingautomaten en tapinstallaties (of ook wel fountaininstallaties genoemd).

Coca-Cola wil de impact van haar activiteiten op het milieu beperken. Daarom werden de acties toegespitst op die domeinen waar de effecten het grootst zijn, waaronder "energie".
Omdat deze koeltoestellen het grootste deel vertegenwoordigen van het totale energieverbruik binnen Coca-Cola werd de ontwikkeling geïnitieerd van het "Energy Management System" (EMS)
 

 

Dit slimme systeem - dat in de toestellen wordt ingebouwd - reageert op gebruikssignalen van de omgeving: in functie van de beweging rondom en van het openen en sluiten van de deur, schakelt het toestel de verlichting aan of uit en past het de intensiteit van de koeling aan. Dit systeem is volledig autonoom en zelfregelend. De koelers en drankautomaten die uitgerust zijn met dit slimme Energy Management System zorgen voor een energiebesparing tot 35%.

Hiermee zet Coca-Cola de standaard in de industrie. Nieuwe toestellen worden vanaf heden aangekocht, waar de fabrikant dit systeem reeds heeft ingebouwd. Het probleem dat zich stelde, situeerde zich bij de toestellen die momenteel in de field staan. Stapsgewijs worden ook deze toestellen nu voorzien met dit energiebesparingssysteem.

 

Bakker-Vision VOF stelde zijn expertise ter beschikking voor de ontwikkeling van draadbomen. Deze draadbomen worden aangewend tijdens het retrofitting-process, waardoor een aanzienlijke tijdsbesparing werd gegenereerd.
 

Heeft u vragen?
Wij helpen u graag de juiste oplossingen aan te dragen voor bedradingen en bekabeling van uw machine of apparaat.
Wij assembleren bedradingen, bekabelen draadbomen en kabelbomen naar uw wens.

Wij zijn een bedrijf met personeel dat een jarenlange ervaring heeft in het ontwikkelen, engineering en productierijp
maken van specifieke bedradingen voor de industriƫle elektronica sector.