Certificatie

Wiring and Cable Assembly
Bakker-Vision VOF is UL Gecertificeerd

 

UL=Underwriters Laboratories inc.
CSA=Canadian Standards Assosiation (C)
 
Wiring Harnesses Traceability Program, According UL 764 Standard
 
cURus Mark ZPFW2/8, Wiring Harnesses 
 
ZPFW2.E335080
Wiring Harnesses Certified link:
 ZPFW2 E335080
 
ZPFW8.E335080
 Wiring Harnesses Certified for Canada - Component link:
ZPFW8 E335080

Kabelbomen (categorie ZPFW2/8)

Overzicht

Dit programma voorziet in de traceerbaarheid van kabelbomen die zijn geassembleerd op off-site locaties en bedoeld voor gebruik als fabriek geïnstalleerde onderdelen in een eindproduct fabriek. Ze worden gedefinieerd als onderdelen, bestaande uit twee of meer draden toegetreden elektrisch en / of mechanisch, en kunnen aansluitingen, stekkers, stam reliëfs, lassen, enz. Wanneer geassembleerd bij een off-site locatie, traceerbaarheid voor onderdelen die worden gebruikt voor de bouw van een kabelboom is niet mogelijk om een eindproduct fabriek locatie. Dit programma kan worden gebruikt om deze traceerbaarheid. Elke kabelboom is normaal gebouwd in overeenstemming met een harnas diagram en is over het algemeen ontworpen voor een specifieke toepassing die wordt aangegeven op een diagram of doos markering. Deze kabelbomen zijn niet bedoeld voor veld installatie. Een samenstelling die uitsluitend bestaan uit een koord set, netsnoer of netsnoer aangesloten op een apparaat, zoals een motor niet in aanmerking komt voor dekking in het kader van dit programma.

Wijze van traceerbaarheid

is een off-site fabricator monteert een kabelboom in overeenstemming met een harnas diagram, print of andere specificatie van een eindproduct fabrikant betreffende constructie-elementen en onderdelen die worden gebruikt bij het monteren van een harnas. Een harnas fabrikant zal assembleren een harnas in overeenstemming met deze specificaties en, op voorwaarde dat een kabelboom in overeenstemming is met deze specificaties, kan dit worden geleverd met de UL Mark. Traceerbaarheid voor deze constructie-elementen wordt verder bepaald op een eind-product productielocatie en het gaat om na te gaan of deze kenmerken voldoen aan een eindproduct Follow-Up Services procedure.

De UL Recognized Component Mark op de kleinste bundel of per recipiënt waarin een product wordt verpakt, is de enige methode om kabelbomen vervaardigd onder de UL Recognition identificeren en Follow-Up Service programma's. 

 

Heeft u vragen?
Wij helpen u graag de juiste oplossingen aan te dragen voor bedradingen en bekabeling van uw machine of apparaat.
Wij assembleren bedradingen, bekabelen draadbomen en kabelbomen naar uw wens.

Wij zijn een bedrijf met personeel dat een jarenlange ervaring heeft in het ontwikkelen, engineering en productierijp
maken van specifieke bedradingen voor de industriƫle elektronica sector.